Ιστορικό

Ιστορικό

Η εταιρεία

H εταιρεία "Grocer’s IKE" ιδρύθηκε το 2018 κι έχει έδρα στο 77ο km της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στην βιομηχανική περιοχή της Θήβας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Αντικείμενό της είναι η επιλογή υψηλής ποιότητας προϊόντων και η τροφοδοσία Δικτύων Διανομής κι Εμπόρων Χονδρικής σε όλη την Ελλάδα.

Είναι θυγατρική της εταιρείας “ΛΟΥΚΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ”, που λειτουργεί από το 1987 στην Θήβα και σήμερα εξυπηρετεί ξενοδοχεία και καταστήματα μαζικής εστίασης στην Κεντρική Ελλάδα και την Εύβοια.

 

Τα προϊόντα ετικέτας Grocer’s

Η εταιρεία "Grocer’s ΙΚΕ" δίνει το όνομα "Grocer's" σε μια σειρά από επιλεγμένα ποιοτικά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που παράγονται από μεγάλα εργοστάσια με εξαιρετικές προδιαγραφές και ιδανική σχέση ποιότητας / τιμής. Η ομάδα των προϊόντων ετικέτας "Grocer’s" περιλαμβάνει ηλιέλαιο, μείγμα ελαίων ιδανικό για βαθύ τηγάνισμα, μανιτάρια, προϊόντα τομάτας, γάλα, ζάχαρη κλπ.

Άλλα προϊόντα

Παράλληλα η εταιρεία "Grocer’s IKE" δημιουργεί σημαντικές εμπορικές συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες τροφίμων.

Σκοπός της είναι η διακίνηση κι άλλων τροφίμων ποιότητας, όπως κατεψυγμένες πατάτες, προϊόντα κρέατος, τυροκομικά , αραβοσιτέλαιο κλπ για τους εκλεκτούς πελάτες της.

Η επιτυχία της οφείλεται στην αναζήτηση και προώθηση     στην αγορά επώνυμων προϊόντων με το ίδιο πάθος, που έχει για την επιλογή των δικών της προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας "Grocer’s".

Αυτό σημαίνει ότι, πάνω απ’ όλα εστιάζει στις ανάγκες των πελατών της και εργάζεται για την βελτίωση της ποιότητας, της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητάς τους.

 

Οι πελάτες της

Πελάτες της "Grocer’s IKE" είναι επιλεγμένα Δίκτυα Διανομής τροφίμων HORECA ανά περιοχή ή νομό της Ελλάδας.

Είναι συνεργάτες με τους οποίους διατηρεί ειλικρινείς μακροχρόνιες σχέσεις με σεβασμό και δημιουργική διάθεση.